Bio Norge

Sin røde støvler da dans tøfler

Når han så besteforeldre hadde bare 4 år gamle Bob the skaters på dammer Nieuwkoopse gått uten nøling han flyttet med sin røde støvler på isen og legge hendene på ryggen, nå hadde jern er fortsatt under sko bundet. At sommeren var det press trente på skates, enten det var i gresset, han kom frem!
I 1981 Bob ble registrert hos de lokale ijsclub Utility og underholdning for hver lørdag fra Leimuiden til ice rink i Leiden for å gå, den lille Bob ble ikke lenger av t is, og på slutten av vinteren han var hans første schaatsvaardigheid motta et diplom. Foruten å spille fotball og svømming, dette var hva som var best. Lørdag var full av idrett og naturlig, han var ikke til å redde. Bare schaatswedstrijden på TV forhindret ham fra denne, men hver start ble tatt, en sprinter vil blomstre?

I den harde vinteren 1985, men særlig i 1986 og ønsket Bob kunne ikke delta på skolen fordi det var hele dagen på skøyter på TV, ikke alle strøk av Elfstedentocht var savnet, og han gikk rett med Evert van Bentum glad på linjen. I den uken Bob syklet sin første 10km, med skolen basert på turen til 5km Drecht Bilderdam og 5km tilbake til den lokale natur. Og var det med de eldre guttene og de første fem år tilbake.

I 1987 har han slått fra 200m bane i Leiden til 400m rink i Haarlem, og kontrakter for 3 laps dypt fanget var et helt oppdrag slik at smugling til den andre siden av trener var helt normal. Også han begynte kjører konkurranser siden han var ikke så veldig av ganger, men hans ryddig teknologi.

Etter den første 1500 falt Harry Prennen at han forble samme tid kjører rundt og bestemte seg for ham i 1991 i baanselectie å ta, det var Bob velkommen og stoppet Soccer slik at kursopplegg og sykkel trening kan begynne. Når det var et spill som han ønsket å kjøre, hans foreldre grunn derfor reguleres av 2x på lørdag og ned til Kennemerijsbaan. I februar i Leimuidenaar debuterte på NK for C Juniors og ble overrasket 7nde (etter en 3dje plass i 1500)

En måned senere, i Munchen Bob syklet sin første 3km, som fører til mange store øyne av disse til stede. Han forble men lik tid kjører rundt sporet og pulverized. Merk Herman funnet det tid for ham i det regionale utvalget. De årene var tider hvor Bob sporet til et annet regn, selv til NK juniors kunne bare 1 "Bob" slå etter at han hadde falt! Og hans 3dje plassen var slående, de etterfølgende årene han klatret et trinn høyere, men da 16 år gamle som ikke er oppnådd av en prangende 500m.

Leen Pfrommer så med tanke på neste avstand mesterskapet derfor en ideell medlem av hans Jong-Orange team. Etter at Bob i 1995 tok sin første nasjonale tittelen, begynte han under World Cup juniors med en 35te plass på 500m, han glede av alle de deltakerne og utendørs i Finland, men etter 3km han var bare 3 ... og på søndag var røde hvite blå t gehesen. Etter Pfrommer gikk til sprinters John Cook var hans trener og føre Calgary til en halv verden tittel og kom etter at staten etter en nederlandsk posten i 5km og enda en World posten i 3km. Etter vellykket NK avstander takket Bob for å delta i den første World Championship avstander i Hamar, sesongen var så hyggelig nok, og det er fortsatt rikelig med muligheter ble hans forklaring ...

De trener Henk Gemser ønsket ham i kernploeg, og syklet i sin første Berijn Toilet 7noverber 1996. I desember Henk brakt et par klapschaatsen din for bare 20 år gammel, og som om han aldri hadde gjort annerledes Bob umiddelbart vunnet 2 World Cups så vel, og deretter ble en bronse medalje i World Cup avstander. De Olympiske leker var et logisk skritt i hans fledgling karriere, med sin debut i Nagano han sto like ved podium men ble senere 8dagen den podium totalt rød, hvit, blå farge og Bob fikk sølvmedalje omgehangen av Kronprins Willem Alexander.
Det ble et nytt lag bygd rundt Gianni Romme og Bob, Spaar Select Team var den andre kommersielle etter Sanex, Ingrid Haringa ble utnevnt som trener i mars samme år var Bob alle sjefen på 10km i Heerenveen han tok verden tittel og en bronse på 5km, til tross for disse suksesser Ingrid Haringa ble erstattet av Peter Mueller og teamet ble også utvidet med en rekke sprinters. De distribueres mange premier som året i team og bare sjefen Gianni var Bob, en dobbel sølvmedalje var den høyest oppnåelige det året.

Whole glad han ikke var i TVM-team og tok gruppen på Sanex til OS i Salt Lake for å fungere, inkludert Rintje og Gerard van Velde var team bygget opp, lite men godt organisert. Geert Cooper og Jac Orie tok ledelsen. På World Cup avstander kom bare Carl Verheijen i siste meter av turneringen så bra, men Bob's 5km gull was fantastic. Merkede var i arbeid på neste operativsystem i SLC, kvalifisering Kmp vunnet og form var det bare på tid, men den psykiske motstanden var for stor. Som om han trodde rulle bakover tenkt å være i stand til å vinne, slik han selv forklarte sin kjørelengde, hele landet viste tårer sammen med Bob på cheeks. Hvorfor hadde han sin kropp ikke under kontroll, det gjorde ikke jeg syklet fra starten sakte, men farten var ikke på skøyter og var i arbeid "

Den fornyede tilbud av TVM hit Bob, "vårt er kjøpt opp av et team av Gerand Kemkers hvor mine konkurrenter er, det ga jeg ikke delta 'Denne avgjørelsen hadde en stor innflytelse fordi de andre lagene hadde sine team rundt, og reigning Werld mester crept tilbake til det grunnleggende, Region av Wim Den Elsen. I kveld timers trening med elevene og mange uavhengige i kampen. Den conviviality og motivert team rundt ham ga sin 3dje verden tittelen i mars, og avskrives' de Jong forblir stille, runder hans studier ved MTS og metafor gikk på jobb. I hans kvelden timer og Theo visste Wim Schrader som å forberede seg til World Cup rangeringer ble vunnet! Og i det fjerne Seoul var fortsatt en sølvmedalje lagt til sin VM-samling.

Etter en usikker sommer ble satt opp i september Team Telfort, og igjen en liten gruppe der Ingrid Paul sjekket alt. Og resultatene var gode, selv høyden poenget med sesongen Bob fylt hans kabinett priser med en annen sølvmedalje i kaldt Inzell, en dag senere ble også lagt til gull, og ble den mest vellykkede skater på World Cup avstander hele tiden. Italia, Torino var på horisonten, MS ikke var fast bestemt på å være glad, til tross for bare lyse prikker. Den kvalifikasjoner ble derfor bare oppfylt, hans tredje Olympiske leker. Etter hans beste løp siden ganger og en 6te plass i 5km, Bob seg sin plan og forberedte seg på den 10km på fjellet toppen Bolzano. Hel fersk seg sin 10km og hadde det så lenge insisterte på at med 13.01.57 sent i runde 4 var allerede svært høy for motstanderne. Etter en time han dråper glede i hverandre, hans golden rase som var planlagt fire år tidligere enn i Torino lyktes. Med medalje rundt halsen han kan ikke lenger forbli stille på hell.

Allerede før Dampen ble reist, Bob ble takket av Team Telfort, og nå? Kontakt Bart Schouten for å gå til Amerika allerede var der, slik at den nye veien men Bart kom til Tyskland og lykkelig fordi han fulgte det tyske teamet har inzich skal blomstre til nye helter. Etter hans deltakelse i Beijing Express med Bas Westerweel han deretter sett på en leilighet i Berlin og som uoffisielle medlem av Mannschaft han ervarde etter intensiv konsekvensene av hans eventyr i India. I februar bestemte de seg derfor å vedta den nye sesongen skal begynne. Som ambassadør i PUD-kampanjen (som støttes av UNIVE) ble han også på sidelinjen av World Cup avstander. Operasjonen begynte på en Sommerkurset stijldansen ledet av Euvgenia Parakina under Dancing with the Stars de så en stjerne glinsteren hver uke og framdrift ble synlig. Aldri før du begynner helt fra Torino som passer til sesongen, 2% mindre fett og en grunnleggende forutsetning i mai, det var en bestilling av en drøm.

Etter en jevn sesong var det mange gediscuseert om mulig startplekken for VM i Nagano avstander av det siste året, dessverre det kom så langt at schilllencommie måtte bøye over. Reglene også ga Bob høyre, han fortsatte sin sterke sesong av seg selv og lokalt bijn også for 5km, men at det tid for runde 2 kom han for langt på utsiden av hans skøyte og det var hans seier. Midten av mars, han hadde vært sportslige samme på 10 km og grabbed sin 14nde World Cup-medalje.

For de neste 2 år til Vancouver er at karakteren av skøyter og viser ikke mer ødeleggende for den skade av sin opplæring. april han sto på 1 hver dag med et mål å trene fordi vinteren er allerede i gang!
Oppholdet i Berlin passer ham godt, vakkert sted for trening og slappe av i historien om det tidligere DDR. Drømmer ble ødelagt og mange ble til slutt oppnådd. "Veien til Vancouver ble startet i Berlin '

Karriere grensen ble innkalt til hjemmet, men utenfor eissnelllaufen forkynne Bob og det bør ikke ha kjørt den nye destinasjonen maraton. Jillert med en ny trener og et team med en lang-menn en annen påvirkning. Og hvis sesongen hadde startet sin vunnet sine nasjonale mesterskap transaksjoner, alle World Cup og den doble verdensmesteren i Inzell.

I juni 2011 Bob fikk den ettertraktede Oscar Mathissen Tildeling av juryen i Oslo Skating Club, denne "skate Oscar" årlig til en skater / stjerne med en eksepsjonell ytelse award. Dette fulgte hii Martina Sablikova på.

I tillegg til all treningen han hadde leid for en jobb på BAM som stadion utvikler, arbeidserfaring, og å finne en ny utfordring. Til tross for alle utfordringer som han driver i vinter til seire, var hans form virkelig klart etter World Cup seire i verdenscupen i Heerenveen vant en sølv over 5km og vinne sin syvende VM-tittel.

(Grammic kontrolleren når er kommer opp, beklager for nå)
Etter en kald vinter vær med noen naturlig is maraton, var Bob fortsatt liten tur, men han hadde rett til begrenset start. Av en kink i regelverket på grunn av dette han var i starten av tredje maraton i B divisjon, vant han to. NK maraton han satt hjemme på sofaen og se på den klassiske Skaskerlan etter at han blåste i fjerde runde i ekstreme forholdene i løypa.
På den lange banen kjørte han meg masse, med store ritt han syklet VM sin ​​første serie, The Championships runde var han bare stayer reserve, dette stedet gjorde han for turneringen alt til å fungere. Tenerife til sin utholdenhet I januar kjørte han hardere enn han noen gang vunnet VM 10km. Inzell under World Cup og i Erfurt plass totalt foreslo han 2. plass trygt.
I VM i avstander Soshi vant han de 10km, hans 20. VM Avstander selv var ikke veldig fornøyd med det "Jeg har en sjanse til en verden forlate her, tittel en bronsemedalje samlingen er et tillegg til meg, ikke mer enn det "
Omsider han ser gode muligheter i februar i Soshi gå for en ny tittel han er i form og ønsker denne vinteren ved å bygge og spratt med sine 37 års erfaring.