Nieuws

Ga jij mee met BOB on Tour?

Heb jij altijd al eens het verhaal van Bob willen horen en kennis met hem willen maken? Dan is nu je kans! "Ik ga mijn verhaal inderdaad vertellen aan wie dat wil", vertelt Bob. "Daar hebben we een mooi concept voor bedacht waarbij ik in 30 minuten tijd mensen wil gaan inspireren en motiveren. Ideaal denk ik voor bedrijven en clubs om die motiverende speech te gebruiken voor zowel actieve als passieve leden."

Bob zal een levendige presentatie geven. "Daarin komt natuurlijk mijn 21-jarige carrière als professioneel schaatser aan bod, maar ook motivatie en doorzettingsvermogen, innovatie en vernieuwing en hoe ik Nederland jong houd. Natuurlijk signeer ik ter plekke ook mijn boek 'Anders' voor wie dat wil. Dus wie gaat er mee met mijn 'BOB on Tour'?"

Nodig Bob nu uit op je club of bedrijf om zijn ervaringen met je te delen. Dit kan door middel van een interview, clinic of inspirerende presentatie over zijn carrière, topsport, innovatie en/of doorzettingsvermogen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Contact opnemen kan via het contactformulier op deze website.

Delen