Nieuws

6e Bloksma 10 kilometer op Zaterdag 7 maart 2020

 

Op zaterdag 7 maart 2020 wordt in Haarlem alweer voor de zesde keer een speciale wedstrijd georganiseerd, mede gegangmaakt door Bob; Bloksma Bob’s 10 kilometer. Bij een gebrek aan tien kilometer wedstrijden besloot Bob zes jaar geleden een wedstrijd op hoog niveau in het leven te roepen. Dat deed hij destijds al met de Baancommissie Haarlem (BCH) van het KNSB Gewest Noord-Holland/Utrecht en zo is het nog steeds. Ook dit seizoen dus, waarbij naast de tien kilometer voor mannen ook een vijf kilometer wedstrijd voor vrouwen werd verreden.

Om 20.00 uur zullen de 3 kwarteten dames starten op de 5 kilometer, gevolgd door de 5 kwarteten (4 rijders) op de 10 kilometer, voordat de avond wordt afgesloten met een Mass start voor junioren (10 ronden). Dit jaar zijn we al verrast door het hoge aantal inschrijvingen van jonge rijders en ervaren rijders. Ons eerste doel blijft om jonge rijders ervaring op te laten doen, aangevuld met ervaren rijders. nationaal en ook internationale rijders zijn welkom.

vele rijders uit de regio Leimuiden, Noordwijk en Haarlem, Wij kijken er naar uit dat er baanrecords gebroken kunnen worden. Onderstaand de startgroepen waaruit wij zaterdag 19.00 uur in de juryruimte de loting zullen verrichten. De startgroep geeft een indicatie over de starttijden van desbetreffende rijder. Voor het eerst is er een Wisselbeker beschikbaar gesteld voor Bloksma Keukens en daarnaast zijn er verschillende andere bekers voor de snelste rijders.

  • Het programma van de Bloksma 10 kilometer Bokaal 2020:
  • 20.00 uur: 5 kilometer dames
  • 20.20 uur: 10 kilometer heren
  • 22.20 uur: Mass start dames junioren
  • 22.30 uur: Mass start heren junioren

blijft op de hoogte van de laaste ontwikkelen via facebook BChaarlem.nl 

 inschrijven op: Schaatsen.nl

ENGLISH:  This is a development competition, we will help you to get more experiance on the longest distance in speed skating.  If you want more information please contact me : debob10k@gmail.com

 

 

 

Delen